eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Mentse meg a Földet: ne váljon el!

A globális felmelegedést segíti elő az, aki elválik, mivel két ember takarékosabban tud élni együtt, mint külön-külön. Együtt kevesebb energiát fogyasztanak és kevesebb szobára van szükségük - vélekedik egy ausztrál szenátor, aki szerint ezért jobb volna, ha a házasok nem válnának el.

Házasságban élni jobb a Földnek, mint szingliként, mivel ketten egy háztartásban takarékosabban élnek, mint külön-külön - állítja egy ausztrál képviselő. Steve Fielding szenátor szerint a válások csak fokozzák a globális felmelegedést.

Amikor ugyanis a párok külön költöznek, több szobára, áramra és vízre van szükségük. Ezzel növekszik a szén-dioxid-kibocsátás is. Mint Fielding mondta, nem csupán szociális folyománya van a válásnak, hanem környezeti is. Az egyedülállók nem energiakímélő életmódja miatt szerinte jobb lenne, ha a házasok nem válnának el.

Fielding a Family First (kb. "A Család az Első") nevű pártnak a vezetője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×