eur:
388.52
usd:
360.61
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A nők többet gondolnak az ételekre, mint a szexre

Egy friss felmérés szerint a brit nők sokkal többet gondolnak ételekre, mint a szexre. Mindeközben kétharmaduk elégedetlen a külsejével.

Miközben a brit nők 58 százaléka válaszolta azt, hogy napközben legalább tízszer fantáziál a szexről, 70 százalékuk elárulta, hogy ennél is gyakran gondol ételekre.

Eközben az egyik súlykontroll program, a Weight Watchers kidolgozói által megkérdezett nők kétharmada elégedetlen saját külsőjével, 53 százalékuk pedig elárulta, hogy ez napjában több mint tízszer foglalkoztatja.

A kérdezők arra is kíváncsiak voltak, hogy a nők vajon melyik napot, és a nap melyik szakát érzik leginkább alkalmasnak egy fogyókúra kezdetére.

Kiderült, hogy a kedd délelőtt 11 óra számukra a legkedvezőbb időpont. Ekkor ugyanis még elég erő van bennük, de mégsem kell a hétvégén arra gondolniuk, hogy a hét kellemetlen változásokat hoz számukra.

A 11 órát pedig azzal magyarázzák, hogy ekkor már elindult a nap, így sok egyéb problémán - a család elrendezésén, a munkahelyi ügyek intézésén - már túl vannak az emberek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×