eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

A telt nők a legboldogabbak

Egy nagy-britanniai felmérés szerint a 14-es méretű nők a legboldogabbak, ez a Magyarországon használt 42-es konfekcióméretnek felel meg.

A brit ruhaméretezés szerinti 14-es méretű nők a leginkább elégedettek az életükkel és a külsejükkel - derült ki egy szigetországbeli felmérésből, amely szerint az ide sorolható nők több mint 43 százaléka a karrierjével is teljesen elégedett, harmaduk pedig azt állította: párkapcsolata nem is lehetne boldogabb. A méret a Magyarországon használt 42-esnek felel meg.

A második helyen a 12-es méretűek szerepeltek, ez a magyar 40-es megfelelője. A harmadik helyen pedig azok állnak, akik 8-as ruhát, azaz 36-osat hordanak.

A kutatás során a legboldogtalanabbak listáját is felállították, itt az élen a 24-esek, azaz az óriási, 52-es méretnek megfelelőek szerepelnek, míg a második helyen a 20-asok, azaz a 48-as méretűek állnak. A harmadikat a 22-esek, tehát az 50-es méretűek szerezték meg.

Mindez azt bizonyítja, hogy nem kell nádszálvékonynak lenni a boldogsághoz. A legkisebb, 6-osok, akik a magyar szabvány szerinti 34-esnek felelnek meg, a boldogtalansági lista 4. helyére kerültek.

A kutatásból az is kiderült, hogy a megkérdezett háromezer nő 48 százaléka elégedetlen a külsejével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×