eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Négymillió dolláros "börtönt" választott magának Doktor House - képekkel

Az egész nyarat a családjától távol, forgatással tölti a Doktor House brit sztárja. Hugh Laurie mindig arról panaszkodik, hogy "fogolynak érzi magát Los Angelesben", és a jelek szerint luxusvillát választott "cellájául".

Négymillió dollárért (579 millió forintért) vásárolt magának egy pazar házat Hugh Laurie a Hollywood feletti dombokon. A 301 négyzetméteres épületben természetesen edzőterem is van, a "varázslatos kertben" pedig helyet kapott egy medence és egy vendégház is.

A 49 éves színész nagyon nehezen viseli, hogy a sorozat forgatása miatt alig látja a családját; ahogy egyre több időt tölt távol a feleségétől és három gyermekétől, úgy válik egyre zsémbesebbé és mogorvábbá - ami jót tesz az alakításának, de egyre elviselhetetlenebbé teszi őt a kollégái számára.

Haza viszont csak augusztus elején mehet, mert a hollywoodi forgatókönyvírók több hónapos sztrájkja miatt a sorozat forgatását csak május közepén tudták folytatni.

A Doktor House producerei azzal próbálják kibékíteni, hogy fizetik az ökölvívóleckéit - így a dühét és frusztrációját a homokzsákon és nem a kollágin vezeti le. Maga a sztár is "bokszkezelésnek" nevezi az edzéseket, amelyek nélkül már megőrült volna.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×