eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nézze meg, mitől jön meg a nők kedve a szexhez!

Fekete magassarkú cipőben sokkal szexibbnek érzik magukat a nők, és annak rendszeres viselése a szexuális életüket is felfrissítheti. Ezt az amúgy olasz kutatók által is igazolt tényt csak megerősítette egy internetes oldal felmérése.

Szexibbnek érzik magukat a nők Christian Loubouting fekete, magassarkú lábbelieitől. A handbag.com című női divatportál felmérésén maguk a hölgyek szavaztak úgy, hogy a divattervező magassarkúitól gerjednek be a leginkább.

Az oldal szerkesztője, Belinda White úgy nyilatkozott: Louboutin klasszikus, fekete magassarkúiban a nők vonzóbbnak érzik magukat. Ez annyit tesz - tette hozzá Belinda White -, hogy ha a nők ilyen cipőt viselnek, az sokkal jobb és sokkal több szexhez vezethet.

Maga a divatguru úgy nyilatkozott: cipőinek sarka lelassítja a viselőit, és szexibb tartást ad nekik.

De nem csak ő mondja ezt. Olasz kutatók egy csoportja úgyszintén kimutatta: a magassarkú viselése felpörgeti a nők szexuális életét.

Egyébként az általuk megkérdezett 2500 hölgy negyedének van legalább öt pár olyan lábbelije, amit sohasem viselt még.

Számos sztár is, többek közt Gwyneth Paltrow viselt Louboutin-cipőt. De Angelina Jolie, Posh Spice, valamint a Szex és New York szereplője, Kristin Davis is topogott már ilyen lábbeliben.

A Louboutin-féle fekete magassarkú ára egyébként 300 font, azaz mintegy 90 ezer forint.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×