eur:
386.7
usd:
355.86
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Titokban küzdött a rákkal a Szex és New York sztárja

Mellrákkal kezelték, de erről senkinek nem beszélt Cynthia Nixon, a Szex és New York Mirandája. A színésznő még a műtétet is úgy időzítette, hogy az ne zavarja a munkáját.

Titokban harcolt a mellrákkal Cynthia Nixon. A színésznő az ABC Nightline című műsorban vallott erről, hozzátéve: nem akarta, hogy a közvélemény tudjon a betegségéről.

A színésznőnél másfél éve diagnosztizálták a betegséget. Még a műtétet is úgy időzítette, hogy ne kelljen leállnia a munkával.

A Szex és New York mozifilm-változata a jövő hónapban kerül a mozikba.

"Nem akartam, hogy a paparazzók a kórház bejárata előtt nyüzsögjenek, miközben tart ez az egész" - hangsúlyozta Nixon, aki bevallotta, hogy alig néhány ember tudott a betegségéről, köztük az élettársa, Christine Marinoni.

A 42 éves színésznő elmondta azt is, hogy nem lepte meg, amikor kiderült, hogy beteg, mert az édesanyjának is mellrákja volt.

"Rettenetesen megrémültem. Arra gondoltam: Istenem, nem akarom, hogy ez történjen velem. Mivel saját tapasztalatból ismertem a mellrákot, csak annak örültem, hogy időben észrevették" - mondta az interjúban.

A színésznőnek valóban szerencséje volt, hiszen sikeres volt a műtét és a sugárkezelés, így szépen gyógyul. Kiveszi a részét a mellrák elleni küzdelemből is: az egyik jótékonysági szervezet nagykövete lett.

A mellrák egyébként a Szex és New Yorkban is "szerepelt", hiszen a történetben Samanthánál diagnosztizálták ezt a betegséget. Nixon szerint a filmben "gyönyörűen" kezelték ezt az egyébként szörnyű betegséget.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×