eur:
393.86
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Hárommillió dollár egy óráért - visszatér a botrányos életű sztár

Hárommillió dollárért lép fel egy londoni jótékonysági koncerten Whitney Houston. A sokáig csak botrányai miatt emlegetett énekesnő egy órás koncertet ad majd.

A Whitney Houstont a milliárdos filantróp, John Caudwell kérte fel arra, hogy énekeljen a róla elnevezett gyermekjóléti alapítvány adománygyűjtő gáláján május 8-án, Londonban.

Az énekesnő évekig súlyos alkohol és drogproblémákkal küszködött, és szinte alig jelent meg a nyilvánosság előtt.

Amióta 2006-ban elhagyta a rehabilitációs intézetet, tavaly októberben lépett fel először nagyobb közönség előtt, akkor is a brit fővárosban, a Royal Albert Hallban. Decemberben részt vett egy Kuala Lumpur-i fesztiválon is.

Az énekesnő függősége 2000-ben derült ki, amikor férjével, Bobby Brownnal együtt marihuána birtoklása miatt letartóztatták a hawaii repülőtéren. Abban az évben fel kellett volna lépnie az Oscar-díjátadó gálán, a show zenei igazgatója azonban ezt lemondta, állítólag azért, mert Houston rossz dalt adott elő a főpróbán.

Whitney tavaly, 15 éves házasság után vált el Bobby Browntól, aki az ismerősök szerint rászoktatta a kábítószerre, és többször bántalmazta is őt.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×