eur:
394.63
usd:
369.54
bux:
65407.58
2024. április 23. kedd Béla

Kirúgták a nagyotmondó szakácsot

Elbocsátották az Amerikai Főzőcsatorna egyik legsikeresebb műsorának szakácsát, John Irvine-t. A brit séf önéletrajzában a többi között az áll, hogy a brit királyi család, illetve a Fehér Ház konyhájában is forgatta fakanalát, de állításait nem tudta igazolni.

Elbocsátották munkahelyéről a nagysikerű Lehetetlen Főzőcske című műsor házigazdáját, John Irvine-t. Az extrém körülmények között is nagyszerű ételeket készítő szakácstól az önéletrajzában felfedezhető hamisítások, illetve csúsztatások miatt válik meg az Amerikai Főzőcsatorna.

A szakács szakmai életrajzában azt állította, hogy a Fehér Ház, illetve a Buckingham Palota lakóinak is főzött pályafutása során, az angol királynő lovaggá ütötte, illetve Károly herceggel való szoros barátságáról is tájékoztatást adott.

Egy amerikai újság rántotta le a leplet a "királyi" séfről, aki elmondása szerint a társadalmi nyomás miatt színezte ki életrajzát. John Irvine kijelentette: "még mindig lelkes és elhivatott vagyok a munkámmal kapcsolatban, mélységesen sajnálom az önéletrajzomban elkövetett hibákat".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×