eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Mesékkel tanítják a biztonságos nethasználatra a gyerekeket - próbálja ki Ön is!

Immár magyarul is elérhető az az Európa Tanács megbízásából kifejlesztett játék, mely a gyermekeket próbálja megtanítani az internet biztonságos használatára.

A "Wild Web Woods" elnevezésű játékot azért fejlesztették ki, hogy játékos formában segítsen a gyermekeknek megtanulni a biztonságos internethasználat szabályait. Ismert mesék felhasználásával vezeti át a játék a gyermekeket a web veszélyes labirintusán, hogy végül biztonságosan eljussanak a csodás E-városba.

A játék elsősorban a 7-10 éves korosztály számára készült, és először angol nyelven tavaly év végén vált hozzáférhetővé az Európa Tanács honlapján. Azóta elkészült francia, spanyol, német, olasz, lengyel, finn, orosz, portugál, görög, román, török, holland és magyar nyelven is.

Az online játék az "Építsük Európát a gyermekekért a gyermekekkel" elnevezésű program szellemében készült. Célja erősíteni a gyermekek jogait, és megvédeni őket az erőszak minden formájától, beleértve az internet veszélyeit is.

A játékot ide kattintva érheti el.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×