eur:
389.72
usd:
362.77
bux:
68044.71
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egyszobás a világ legexkluzívabb szállodája - nézze meg!

Fantasztikus kilátás nyílik az Eiffel-toronyra a világ legexkluzívabb szállodájából, amely ugyan csak egy szobás, de királyi méretű ágy várja benne a vendégeket.

Az egyetlen szobából álló szálloda, a Hotel Everland, egy párizsi épület tetejére épült.

A szobát egy-egy vendég mindössze egy éjszakára veheti ki, és az ára is elég borsos: 444 euró (112 ezer forint) - viszont ezért a reggelit a szobában tálalják, arra pedig kimondottan biztatják a kedves vendéget, hogy "lopja el" a törölközőket.

A svájci tervező műve egyébként tulajdonképpen egy művészeti alkotás, a vendégek pedig a kiállítás "részei". A művész szerint azok, akik részt vesznek a projektben, "elképesztő dimenziójú szobát" élvezhetnek.

A kiállítás szóvivője úgy írta le a művet, mint "szubjektív álmot arról, milyennek kell lennie egy szállodának". Kiemelte a játékos részleteket, az építészeti elemeket - és azt, hogy a vendégek emlékül megtarthatják az aranyhímzéssel díszített törölközőket.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×