eur:
390.95
usd:
366.66
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Biblia a mobilon

Akár az egész Bibliát letöltheti bárki, aki igénybe veszi egy walesi cég új szolgáltatását - és az egész nem kerül többe hat fontnál (2200 forintnál).

Az előfizetők nem csupán az egész Bibliát, hanem a napi imádságokat is megrendelhetik a szolgáltatótól, az Ecumentől, amely úgy véli: jelentős űrt tölt be a piacon, és főleg a fiatalok érdeklődésére számít.

"A keresztény tartalmak iránt érdeklődőket nem szolgálta ki eddig megfelelően a piac" - vélekedett az Ecumenért is felelős Teimlo eladási és marketingvezetője, a magát mélyen hívőnek valló Erik Folk.

Az anglikán egyház nem érzi sértőnek az ajánlatot. "Missziónk, hogy minden létező közvetítő eszközt felhasználjunk arra, hogy a hitet eljuttassuk az emberekhez. A mobiltelefon nagyszerű eszköz arra, hogy megismertessük az embereket az evangéliummal. Ez az üzenet célba juttatásánál élvezetes módja" - jelentette ki Robbie Howells, a newporti városi templom lelkipásztora.

Az anglikán papnak meggyőződése, hogy a mobiltelefonos szolgáltatás révén az emberekhez könnyebben eljut a Biblia, hiszen ha olvasni akarják, akkor nem kell magukkal cipelniük egy könyvet. Vagyis remélhetőleg gyakrabban olvasgatják majd a Szentírást, mint korábban tették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×