eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Mourinho miatt félbeszakadt az interjú a korábbi portugál miniszterelnökkel

A Chelsea labdarúgócsapatától távozó José Mourinho hazatérése miatt félbeszakadt egy rádióinterjú Pedro Santana Lopes korábbi miniszterelnökkel Portugáliában.

A SIC nevű csatorna éppen élő beszélgetést sugárzott a politikussal, amikor az edző gépe leszállt Lisszabonban és a szerkesztők az interjút megszakítva, azonnal a repülőtérre kapcsoltak. Lopes annyira felháborodott a történteken, hogy nem volt hajlandó folytatni a műsort.

"Kikérem magamnak, hogy egy futballtréner hazatérése miatt megszakítsák velem az interjút" - fakadt ki. "Ha egy magas rangú állami vezető érkezett volna meg, vagy kimagaslóan fontos személyiség, akkor természetesen nem szólok egy szót sem, de egy edző nem tartozik ebbe a kategóriába."

A SIC közleménye szerint Mourinho múlt heti lemondása után tért vissza hazájába, és mivel ő az egyik legismertebb és legnépszerűbb portugál személyiség, minden vele kapcsolatos hír rendkívül fontos, és Lopes túlreagálta a történteket.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×