eur:
396.79
usd:
355.44
bux:
74512.72
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Újabb szál Madeleine-ügyben: elégették a kislány holttestét?

Egy robbantások miatt hétéves börtönbüntetésre ítélt holland férfit is kikérdeztek az eltűnt brit kislány ügyében a portugál rendőrök. Eef Hoos egy krematóriumot üzemeltetett, és a nyomozók azt gyanítják, hogy segíthetett eltüntetni a szülőknek Madeleine McCann holttestét.

Egy robbantások miatt elítélt holland férfit is kikérdeztek a májusban eltűnt brit kislány, Madeleine McCann ügyében a portugál rendőrök.

A 61 éves Eef Hoos hét évet töltött börtönben hazájában, mivel több bombatámadást hajtott végre 1988-ban.

A holland férfi egy krematóriumot üzemeltet, 30 kilométerre attól a portugál tengerparti üdülőhelytől, ahonnan a négyéves kislány május 3-án eltűnt.

A férfi a háza mögött lévő krematóriumban elpusztult állatokat hamvasztott el, de márciusban be kellett zárnia, mert a szomszédok panaszkodtak a szagra.

A portugál nyomozók azt gyanítják, hogy Eef Hoos segíthetett a szülőknek eltüntetni Madeleine McCann holttestét.

"A rendőrök azt kérdezték, hogy mit kellett tennem. Azt állították, hogy beszéltem a szülőkkel, de ez nem igaz" - mondta a holland férfi.

Eef Hoos hozzátette: a rendőrök látni akarták azt a listát, hogy kiknek dolgozott, és hétfőre újabb kihallgatásra idézték be.

Hazugságvizsgálat is lehet

Közben a szülők bejelentették, hogy hajlandók poligráfos hazugságvizsgálatnak alávetni magukat.

Ez a módszer azonban csak azt szolgálná, hogy valamennyire tisztázzák nevüket, mert a portugál jog nem fogadja el bizonyítékként.

A McCann-házaspár csütörtökön felfogadott még egy portugál ügyvédet: a neves Rogerio Alvesszel együtt immár négy jogász dolgozik a család ügyén.

A portugál ügyész közben kijelentette: megfeneklett a nyomozás, ezért minden eddig felmerült lehetőséget ismét megvizsgálnak az eltűnt kislány ügyében.

Jelenleg annyi bizonyíték sincs a nyomozók kezében a májusban eltűnt kislány szülei ellen, amely indokolná az újabb kihallgatásukat.

Címlapról ajánljuk
Koppintás és „rablás” a riválistól, nyerő pilótapáros a fedélzeten – a McLaren felemelkedésének háttere

Koppintás és „rablás” a riválistól, nyerő pilótapáros a fedélzeten – a McLaren felemelkedésének háttere

A McLarennél Lewis Hamilton 2012-es távozása után komoly vesszőfutás kezdődött, ami főként a rossz motorválasztás számlájára volt írható. Az elmúlt években viszont sokat fejlesztett a brit istálló, aminek a gyümölcse az idei szezonra érett be – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. Vámosi Péter arról is beszélt, hogy a Lando Norris–Oscar Piastri páros nagyon jól működik, igaz, vannak hiányosságaik is, így egyáltalán nem lehet leírni Max Verstappent.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Túlfejlesztett a piac, 20-25 százalékos üresedési ráták jöhetnek

Túlfejlesztett a piac, 20-25 százalékos üresedési ráták jöhetnek

Megtorpanni látszik a spekulatív ipari és logisztikai ingatlanok piaca. Ez csak a ciklikusság vagy rendszerszintű a probléma? Ki, milyen fejlesztésekben látja a jövőt? Inkább Budapest vagy inkább a vidék lehet a következő évek slágere? Hol lesz az üresedési ráta 2025 végén? Többek között ezekről a kérdésekről beszéltek a XX. Property Investment Forum konferencia ipar-logisztikai panelbeszélgetésének szakértői, Székely Ádám, az Innovinia ügyvezető igazgatójának, tulajdonosának, az IFK, alelnökének moderálásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×