eur:
395.9
usd:
358.38
bux:
72088.13
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Hogyan fogjunk magunknak milliárdos férjet?

Ha nem szerelemre, csak sok pénzre vágysz, fogj magadnak milliárdost! A vadászat kellékei: mosoly, humorérzék, optimizmus, tettrekészség - és egy útmutató, amelyet Oroszországban adtak ki.

Ahogy a világ szinte minden részén, Oroszországban is lányok milliói ábrándoznak a szőke hercegről, aki lehetőleg elég gazdag ahhoz, hogy gondtalan életet biztosíthat a számukra. Nekik segít az a kézikönyv, amelyet Kszenia Szobcsak és Okszana Robszkij írt.

"Mindenkinek jut egy milliárdos! Hozzá akarsz menni a szőke herceghez? Semmi gond!" - hirdetik a szerzők, "jó vadászatot" kívánva az olvasóknak.

A szerzők azonban nem árulnak zsákbamacskát. "Ha nagy szerelemről álmodozol, akkor nem milliárdos kell Neked! De ha pénzt, sok pénzt szeretnél, akkkor ő a Te embered!" Ha ugyanis úgynevezett "jó kislány vagy", aki boldogan és kényelemben szeretne élni, akkor nem a leggazdagabbak között, hanem inkább a felső középosztályban kell párt keresned magadnak. Az ő pénztárcájuk ugyan nem olyan vastag, de sokkal kevesebb nyűgöt és streszt okoznak.

Az együttélés egy milliárdossal ugyanis erős idegeket kíván, hiszen ezek a házasságok gyakran végződnek válással. De semmi baj, erre is megvan a gyógymód: már az esküvő napján kezd el tervezni, milyen lesz az élet a válás után. És készülj is fel rá: szerezz be annyi drága ékszert, amennyit csak tudsz, és kezdj saját üzletbe - természetesen a férjed pénzéből.

Minden vadra más fegyverrel kell menni

A szerzők nem a levegőbe beszélnek, mindketten komoly tapasztalatokkal rendelkeznek a felső tízezerben. Kszenia az önjelölt orosz Paris Hilton, Okszana pedig a gazdag barátairól és pénzes exférjeiről részletesen beszámoló önéletrajzi ihletésű könyvével szerzett kétes hírnevet.

Õk szerepelnek a könyv címlapján is - estélyi ruhában, mindenféle puskával felfegyverkezve, a milliárdosok ugyanis éppen úgy fajtákba sorolhatóak mint a vadállatok, és ezért mindegyikre más fegyverrel kell menni.

Az olvasókat csupán az bizonytalaníthatja el, hogy a szerzők maguk sem mutathatnak fel egyértelmű eredményeket a gazdag férj "leterítésében": Okszana már háromszor vált el, Kszenia pedig még egy férjet sem tudott fogni magának...

Címlapról ajánljuk
Szabó László párizsi értékelése: ez a magyar parasport aranycsapata!

Szabó László párizsi értékelése: ez a magyar parasport aranycsapata!

A feladat, hogy a mindennapokban is nőjön a fogyatékkal élők iránti elfogadás, mindenkié, a médiáé is: "ne mástól várjuk el, hogy majd ő elvégezze azt a munkát, amit a fogyatékosok érdekében lehet végezni, hanem nézzük meg, hogy mi mit tehetünk értük" – fogalmazott az InfoRádióban a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Visszatért a Földre Kína rejtélyes űrrepülőgépe

Visszatért a Földre Kína rejtélyes űrrepülőgépe

Kína többször használható kísérleti űrrepülőgépe visszatért a Földre, miután 268 napig keringett a bolygó körül. A nyolc hónapja felbocsátott járműről keveset tudni, de a jelek szerint Kína is érdeklődik a jóval fenntarthatóbb űrrepülést lehetővé tevő, többször is használható űrrepülőgépek kifejlesztése iránt, amely a nyugati űrkutatást már évtizedek óta foglalkoztatja - írta meg a Space.com.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×