eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Nyitókép: Police.hu

Csatornába hajtott a 15 éves autótolvaj – képek

Több lopás is a számlájára írható 15 éves korára egy fiúnak: kerékpárokat vitt el, gépkocsikat tört fel és egy autót lopott el.

2024 áprilisában és májusában több olyan bűncselekmény is történt Kecskeméten, melyek 15 éves elkövetőjét a széles körű nyomozás során beazonosították a helyi rendőrök.

A kamasz rövid „pályafutása” alatt három biciklit zsákmányolt, valamint két autót is feltört, amikből különböző érékeket lovasított meg.

A fiatal a lopások során szintet lépet, ugyanis a kecskeméti vasútállomás parkolójából egy autót vitt el, amivel egészen Izsákig jutott. Egy út melletti csatornába hajtva otthagyta a kocsit, amit a kiskőrösi egyenruhások meg is találtak – olvasható a police.hu-n.

A fiúval szemben lopás miatt indult büntetőeljárás.

Címlapról ajánljuk

Ezt fáj olvasni a magyar focidrukkereknek

A német napilapok megérdemeltnek és egyértelműnek nevezték azt a 3-1-es győzelmet, amelyet a svájci labdarúgó-válogatott aratott szombaton Kölnben a magyarok felett a németországi Európa-bajnokság A csoportjának első fordulójában.

Semmelweis
Ez a legjobb magyar játékfilm

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig a film alkotója, Koltai Lajos lett a Veszprémben rendezett MOZ.GO filmfesztiválon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×