eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
a close-up with a tape with the inscription Police in English and Hungarian language, crime scene,
Nyitókép: Wirestock/Getty Images

Fegyver dördült Dunakeszin, egy halott a rendőrségi kiképzőközpontban

Egy őr lett öngyilkos a rendőrségi kutyakiképzőben.

Fejbe lőtte magát pár nappal ezelőtt egy őr Dunakeszin, a rendőrségi kutyakiképző központban – tudta meg a 24.hu.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az üggyel kapcsolatosan azt közölte, hogy a Váci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

A budapestkornyeke.hu értesülései szerint május 21-én délután a dunakeszi kutyakiképző központ környékén egy férfi életéért küzdöttek a mentők, de hiába érkezett mentőhelikopter is a helyszínre, a férfit nem tudták megmenteni.

Később kiderült, a férfi fegyver segítségével, önkezével vetett véget életének. A helyiek szerint tragikus haláleset mögött szerelmi bánat állhat, ezért lőhette magát fejbe az őr.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×