eur:
385.36
usd:
355.12
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: Forrás: Pixabay

Vad délután: ékszerboltot és autókat tört fel Szombathelyen egy férfi, majd vonatra szállt

Az ámokfutás előtt nem sokkal a járőrök még igazoltatták a furán viselkedő férfit, később már lopott holmival megpakolva kapták el.

A rendőrségre 2024. április 16-án 5 órakor érkezett bejelentés arról, hogy betörték egy szombathelyi ékszerüzlet üvegajtaját - írja beszámolójában a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A városi rendőrök a közterület-felügyelet kamerarendszerén észrevették, hogy a bejelentést megelőzően egy férfi az utcában gyanúsan viselkedik, akit igazoltattak is. Nála ekkor még csak egy üres utazótáska volt. Ezt követően a férfi vonatra szállt.

A szombathelyi nyomozók azonban figyelmeztették a celldömölki járőröket, akik már az állomáson várták a férfit.

A nála lévő teli táskában már ékszerek, illatszerek és egyéb használati tárgyak voltak, amelyekkel nem tudott elszámolni, így elfogták és előállították.

A feltört ékszerüzletből közel 5,5 millió forintnyi ékszert, parfümöt és más illatszereket vitt el. A hatóság egyéb tárgyakat si talált a férfinél, melyekről kiderült, hogy két olyan autóból származnak, amiket út közben tört fel Szombathelyen.

A rendőrök a tolvajt többrendbeli dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették - írják a közleményben.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×