eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Veszélyes játékot játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt

A fiú egy online chatszobában vehetett részt az életveszélyes kihívásban, egyelőre nem tisztázott, hogyan is juthatott hozzá a gyilkos fegyverhez.

Orosz rulett közben lőhette fejbe magát egy nagyatádi fiú a sonline.hu értesülése szerint. A lap úgy tudja, egy internetes chatszobában zajlott a játék, a fiúra édesanyja talált rá, mikor benyitott a szobájába.

A helyi iskola, a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma weboldala és közösségi oldalai több napja elsötétített megemlékezést tartalmaznak a fiúról.

A lap érdeklődött a történtek felől a rendőrségnél, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt a választ adta, hogy a haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A sonline.hu úgy értesült, hogy a rendőrséghez is érkeztek hasonló információk az orosz rulett játékról.

Az elhunyt fiú apja vadász, az engedélyei és az otthoni fegyvertartási körülményei szabályosak voltak. A hatóságok még vizsgálják, hogyan szerezhette meg a kamasz a fegyverszekrény kulcsát.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×