eur:
380.67
usd:
349.5
bux:
57878.43
2023. december 1. péntek Elza
Nyitókép: Pixabay

Dráma az újpesti benzinkúton: repült a rendőr és a polgárőr is

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Fővárosi Nyomozó Ügyészség azt az autóst, aki két hónappal ezelőtt elsodort egy rendőrt és egy polgárőrt egy újpesti benzinkúton.

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a húszas évei végén járó nógrádi férfinek mér két éve nem volt érvényes vezetői engedélye, mert nem újította meg a jogsiját. Ennek ellenére Budapestre utazott két utasával egy kölcsönkért kocsival. A férfi másnap kora hajnalban megállt egy újpesti benzinkúton az ismerősével, ahol egy rendőr intézkedést kezdeményezett vele szemben egy polgárőrrel a jármű közlekedésre alkalmasságának ellenőrzése céljából.

A rendőr személyazonosságának igazolására és a jármű forgalmi okmányainak átadására szólította fel a férfit, aki az iratokat nem adta át, majd közölte, hogy bár a bal első ülésen ült, a járművet nem ő, hanem a shopban tartózkodó ismerőse vezette.

Amikor a férfi észlelte, hogy a magyarázata nem győzte meg a rendőrt, hirtelen beindította az autót, és nagy sebességgel elhajtott. A járművet visszatartani igyekvő rendőrt és polgárőrt a bal első ajtóval elsodorta, ők ennek következtében a földre estek és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A nyomozó ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a férfit, aki már többször is volt büntetve korábban ittas vezetés, garázdaság és más bűncselekmények miatt.

Címlapról ajánljuk
Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

A Ferencváros 0-1-ről fordított a Csukaricski ellen az Európa Konferencia-ligában, Zachariassen egyenlített, majd Pesics a 98. percben óriási gólt rúgott. A Fradinak az utolsó fordulóban elég a döntetlen a továbbjutáshoz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.01. péntek, 18:00
Turi Attila
a Magyar Művészeti Akadémia elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×