eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels.com

Illegális gyorsulási versenyek miatt akciózott a rendőrség a belvárosban

A Bajcsy-Zsilinszky úton, az Andrássy úton, a Szentendrei úton, a Váci úton, az Üllői úton és a Soroksári úton ellenőriztek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársai 2023. június 17-én estétől a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Andrássy úton, a Szentendrei úton, a Váci úton, az Üllői úton és a Soroksári úton közlekedő autósokat ellenőrizték. A közlekedési akció célja a gyorsulási versenyek visszaszorítása, illetve az engedély nélkül átalakított járművek kiszűrése volt.

A rendőrök tizenkét esetben szabtak ki közigazgatási bírságot sebességtúllépés, biztonsági öv használatának elmulasztása és behajtási tilalom megszegése miatt. Az egyenruhások három esetben helyszíni bírságot szabtak ki jármű engedély nélküli átalakítása, illetve egyéb szabálysértés elkövetése miatt.

A BRFK továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra, azon belül is az egyik legfőbb baleseti veszélyforrásra, a közlekedés résztvevőire veszélyt jelentő, jogellenes gyorsulási futamok, valamint a gyorshajtások visszaszorítására. Ennek érdekében a jövőben is rendszeresen lesznek sebességmérések – olvasható a rendrőség hivatalos oldalán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×