eur:
392.56
usd:
366
bux:
66887.72
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Chanin Wardkhian/Getty Images

A határon át üldözték az Ausztriában autót lopó magyar párost

Kőszegen fogták el őket.

Üldözés után Kőszegen fogták el az Ausztriában autót lopó párost – írja a vaol.hu.

A portál információi szerint egy kőszegi és egy szombathelyi férfi autót lopott el Ausztriában. Az osztrák rendőrök üldözőbe vették őket.

A hajsza a határon át is folytatódott, a párost végül a magyar rendőrök közreműködésével Kőszegen fogták el.

Az üldözőit lerázni próbáló sofőr behajtott egy kőszegi áruház parkolójába, de kijönni már nem tudott onnan, mert egy bécsi rendszámú, rendőrségi jelölés nélküli Volkswagen az útját állta. A két jármű összeütközött – írja a 112press.hu az esetről.

Információik szerint egy osztrák családi ház udvaráról lopott el egy Mitsubishi pickupot a páros, és az autót roncsolás mentesen tudták kinyitni és elindítani.

Úgy tudják, a kőszegi határátkelő előtt a rendőrök fizikai útzárat állítottak fel, amit a Mitsubishi áttört, majd Kőszeg irányába hajtott tovább.

A portál információit megerősítette a rendőrség, azt is elmondták, hogy a jármű vezetőjét a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×