eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

A rendőrök megtették azt, amit meg kellett az Erzsébet téri támadás után őrizetbe vett fiatallal

Nem tett vallomást az emberölés kísérlet elkövetésével gyanúsított fiatal, a budapesti életvédelmi nyomozók őrizetbe vették.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a rendőrök elfogtak egy fiatalembert a budapesti késes támadás után. Az eset a Belvárosban, az Erzsébet tér közelében történt.

A rendőrség gyanúja szerint a 18 éves fiatalember február 19-én, 2 óra körül az V. kerületi Erzsébet téren késével halántékon szúrt egy másik fiút. A megkéselt fiatalt a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett kísérlet miatt ismeretlen elkövető ellen indított nyomozást.

Az elfogott K. Zsolt a kihallgatásán megtagadta a vallomástételt. Az eddig beszerzett adatok szerint két, fiatalokból álló társaság találkozott éjszaka a belvárosban, ahol a későbbi sértett és az elkövető egy lány miatt szólalkozott-, majd verekedett össze. Eközben szúrt pillangókésével K. Zsolt. Az elkövetés eszközét a nyomozók az eljárás során megtalálták és lefoglalták.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását - derült ki a rendőrségi összefoglalóból.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×