eur:
392.41
usd:
365.54
bux:
66758.21
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Gaz dologra adta a fejét a fizetésével elégedetlen halsütödés

A Siófoki Járási Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat azzal a húszas éveiben járó férfival szemben, aki a balatoni szezonális munkája során erőszakkal szerezte meg kollégája pénzét.

A vád szerint a büntetett előéletű férfi 2022 júniusában vállalt munkát egy siófoki halsütödében. A vádlott és a sértett a bérfizetés napján, munkaidejük lejártát követően a közös szállásukon italozni kezdtek, azonban egy idő után összevesztek egymással.

Az indulatos terhelt a szóváltás során arcon ütötte a sértettet, aztán a szobájába lépett és arról érdeklődött, hogy mennyi pénze van. Mivel a férfi nem válaszolt, a vádlott benyúlt a sértett szekrényébe, majd onnan 100 000 forintot vett ki, amit egyből zsebre tett.

A sértett ekkor kérlelni kezdte munkatársát, hogy adja vissza a pénzét. A vádlott végül egy 10 000 forintos bankjegyet a sértett felé dobott, de a további kérlelés ellenére a többi pénzt megtartotta oly módon, hogy a férfit ismét arcon ütötte – olvasható az ugyeszseg.hu-n.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a letartóztatásban lévő terhelttel szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×