eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Bűnügyi helyszínelők egy aszódi társasházban, amelynek egyik lakásában két holttestet találtak 2022. május 26-án este. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Friss hírek a lányait meggyilkoló aszódi férfi állapotáról

Egyelőre nem tudták kihallgatni, és a letartóztatásáról sem tudtak dönteni a hatóságok.

Rosszabbodott az egészségi állapota annak a 46 éves férfinek, aki megpróbált öngyilkos lenni azt követően, hogy egy baltával meggyilkolta a lányait a láthatás alatt az aszódi otthonában. A 24.hu értesülései szerint először még stabil volt az állapota a vonatnak rohanó és emiatt lábát elvesztő férfinek, de a hétvégén romlani kezdett. Emiatt pedig még mindig nem tudták kihallgatni a rendőrök a kettős gyilkossággal gyanúsított férfit.

"Rosszabbodott az egészségi állapota a férfinek, ezért nem tudták még kihallgatni. A jelenlegi egészségi állapota miatt a letartóztatás tárgyában sem lehet még döntést hozni" – mondta a lapnak Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.

Az eddigi adatok szerint az apa május 20-áról 21-ére virradóra álmukban végzett a 14 és 16 éves lányaival, majd a Heves megyei Adács közelében, egy arra haladó mozdonynak rohanva öngyilkosságot kísérelt meg. Emiatt amputálták az egyik lábát, és több nagyon súlyos sérülést is szenvedett.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×