eur:
392.12
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: PoliceHungary/YouTube

Fegyveres banda támadt egy baráti társaságra Pest megyében – videó

A Pest megyei életvédelmi detektívek emberölés kísérlete miatt nyomoznak.

A rendőrségre február 23-án éjszaka érkezett bejelentés egy férfitől, aki elmondta, hogy társaival az 51-es főúton egy fogadó előtt álltak meg autójukkal, amikor hirtelen több férfi ütlegekkel és gumilövedékes pisztollyal támadt rájuk. Az összetűzésben többen megsérültek, egy 44 éves kiskunlacházi férfi lőtt fejsérülést szenvedett. A kórházban kiderült, sebesülése életveszélyes.

A Pest megyei nyomozók a helyszíni szemle, az adatgyűjtést és a tanúk meghallgatása alapján kevesebb, mint 24 óra alatt azonosítottak öt embert, akik részt vehettek a bűntény elkövetésében – olvasható a Police.hu-n.

A nyomozók a helyi rendőrökkel és a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen február 24-e hajnalán vonultak több ráckevei címre.

Tekintettel arra, hogy az elkövetőknél fegyver lehet, az alaposan megszervezett, összehangolt akcióhoz a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is csatlakoztak. Az ingatlanból három férfit állítottak elő, az 57 éves P. Jenőt, a 37 éves P. Jenőt és 26 éves P. Dávidot, majd pár órával később Dömsödön is elfogtak még egy embert, a 36 éves K. Istvánt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette kísérletének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Az elfogott négy férfi őrizetben van, velük szemben – egyelőre – felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást, letartóztatásukat kezdeményezték. Egy ember ellen elfogatóparancsot adtak ki, akit jelenleg is nagy erőkkel keresnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Gyanúsan erős volt az esti órákban a forint

Gyanúsan erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×