eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: police

Kiderült, miért gyújthatta fel magát egy férfi a veszprémi kormányhivatalban

Egy kutyaharapással kezdődhetett az öngyilkos férfi kálváriája.

Egy tetemes pénzbírság kiszabása miatt önthette le magát égésgyorsító anyaggal és gyújthatta fel magát hétfőn délután a Veszprém Megyei Kormányhivatal épületében egy 74 éves férfi – tudta meg a Blikk.

A férfi közeli Vilonyán élt a negyvenes éveiben járó feleségével és a tinédzserkorú gyermekeikkel. Szinte minden nap sétáltatta kutyáit, közülük az egyik néhány hete rátámadt egy helybéli nőre. Ezzel indult a kálváriája, ugyanis másfél millió forintra bírságolták, mivel az eb nem volt sem beoltva, sem azonosító chippel ellátva.

A férfi a faluban csak azt mondta, hogy elmegy Veszprémbe ügyet intézni, de nem hagyott hátra sem üzenetet, sem búcsúlevelet, ugyanakkor az öngyilkossága előtt nem sokkal többen is látták, ahogy egy benzines kannával a kezében sétált, így minden bizonnyal készülhetett a tettére.

A tragikus sorsú férfi feleségét kedden a veszprémi rendőrségen hosszasan kihallgatták.

A veszprémi hivatalban a lángok átterjedtek az intézmény berendezési tárgyaira is, emiatt jelentős anyagi kár keletkezett. A rendőrség közveszélyokozás miatt indított büntetőeljárást, amit a gyújtogató halála miatt vélhetően rövidesen meg is fog szüntetni.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×