eur:
394.47
usd:
370.38
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay.com

Részeg szomszédja rálőtt a volt igazságügyi miniszter ajtajára

Garázdaság gyanúja miatt őrizetbe vették.

Őrizetbe vette a rendőrség garázdaság gyanúja miatt azt a 39 éves férfit, aki szerda reggel ittasan többször is rálőtt a Bajnai-kormány igazságügyi és rendészeti miniszterének ajtajára. A férfi Forgács Imre szomszédja.

A volt tárcavezető a Népszavának elmondta, arra ébredtek, hogy belvárosi társasházukban bekapcsolt egyik szomszédjuk lakásának riasztója. Felesége felhívta a szomszédot, kiderült, hogy nem történt semmi baj, de sem ő, sem később a közös képviselő nem tudta rávenni az ittas férfit a riasztó kikapcsolására. Sőt, még a férfi jelent meg Forgácsék lakása előtt, hogy nyissanak neki ajtót, de mivel ezt nem tették meg, jöttek a lövések, majd a visszavonulás.

Forgácsék természetesen riasztották a rendőrséget, húsz perccel később pedig az egyenruhások el is fogták lakásában a férfit.

A pisztoly gumilövedékes volt, golyója nem hatolt át az ajtón.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×