eur:
394.44
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: police.hu

Robbantással fenyegetőző férfit kaptak el Győrben

Kétszer is azt állította, egy lakóházban bombát rejtett el.

Bombával fenyegetőző férfit fogtak el Győrben a helyi rendőrök - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 29 éves helyi férfi egy győri telefonfülkéből névtelenül két alkalommal is fenyegető bejelentést tett a rendőrségre. Először november 14-én, majd november 27-én hívta fel a rendőrséget azzal, hogy egy győri, az Ady-város városrészben található emeletes lakóház lépcsőházában bombát rejtett el.

A bejelentést követően a rendőrök mindkét alkalommal azonnal kivonultak a helyszínre és bombakutató kutyák segítségével vizsgálták át a fenyegető által megadott épületet, majd mindkétszer azt állapították meg, hogy ott robbanószerkezetet nem helyeztek el.

A rendőrök a győri férfit őrizetbe vették és közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését - tudatta a rendőrség.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×