INFORÁDIÓ
2021. december 6. hétfő
Miklós

balta

gyilkosság

nagykőrös

Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration

Jöhet a vádemelés a nagykőrösi baltás gyilkos ügyében

Infostart

A holttestekre egy harmadik családtag bukkant rá.

Befejeződött a rendőrségi nyomozás azzal a romániai férfival szemben, aki tavaly - a Police.hu beszámolója szerint - egy nagykőrösi tanyán kivégezte áldozatait. A menekülő tettes napokig hihette, hogy el tud menekülni, de végül esélye sem volt.

Tavaly április 1-jén érkezett bejelentés arról, hogy két ingatlan leégett, a romok alól két holttestet hoztak ki, a bejelentő öccsét és apját.

A nyomozás néhány nappal később hozott fordulatot. A kegyetlen bűncselekménnyel egy 18 éves román állampolgárt hoztak összefüggésbe. V. Csabát április 7-én már gyilkossági detektívek faggatták a kihallgató helyiségben. A rendszeres jövedelemmel nem rendelkező, alkalmi munkákból élő gyanúsított tavaly március 31-én délután érkezett későbbi áldozatainak albérletéhez. Bement az udvarra, cigarettát kért, és felajánlotta, segít fát vágni.

Aprítás közben szóba elegyedtek a 17 éves fiúval, aki elmondta, hogy apjával együtt élnek az albérletben, és tele vannak pénzzel. V. Csaba gondolkodás nélkül lendítette a baltát

és fejbe vágta a fiút. Az eszméletét vesztett, földre rogyó sértettől elvette mobiltelefonját, majd bement a házba és a fiatalember 51 éves apját is fejbe vágta a baltával. Alaposan átkutatott mindent, de pénzt nem talált. A nyomok eltüntetésére benzint locsolt szét, tüzet gyújtott, majd áldozatait sorsára hagyva elmenekült.

A 18 éves V. Csaba ellen a nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

Nyitókép: Rawf8/Getty Images
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018