INFORÁDIÓ
2022. január 25. kedd
Pál

életveszélyes sérülés

emberölés

letartóztatás

bántalmazás

Hands of the prisoner on rusty bar of window and old grungy prison cell wall, concept of justice and horror

Egy ütéssel végzett a lakótársával

Infostart

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség ismételten indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását az elkövetőnek.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a gyanúsított a sértett által lakott szobában 2021. január 1-jén hajnali 4 és 5 óra 20 perc közötti időben ököllel, egy alkalommal megütötte a sértettet, aki az ütés következtében hanyatt esett és beütötte a fejét a padlóba.

A fentiek eredményeként a sértett harántirányú koponyacsonttörést szenvedett a fejének bal oldalán, amely agyi vérömlennyel és másodlagos agysérülésekkel is járt. Az elszenvedett sérülések következtében a sértett életveszélyes állapotba került, több műtétet hajtottak rajta végre, majd február 5-én – a bántalmazással okozati összefüggésben – elhalálozott.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói halált okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként az elkövetőt. Az ügyészség indítványa alapján a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája január 8-án elrendelte a férfi letartóztatását.

A főügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítását tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint annak a veszélye, hogy szabadlábra kerülése esetén a tanúkat megfenyegetné, jogellenesen befolyásolná.

A nyomozási bíró az ügyészi indítványnak helyt adott és annak megfelelően a férfi letartóztatását 2022. január 8. napjáig meghosszabbította.

Nyitókép: holwichaikawee/Getty Images
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018