eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Egy nap alatt Magyarországon és Szlovákiában is embert ölhetett egy férfi

Letartóztatásban maradhat a férfi.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta, hogy hosszabbítsák meg annak a férfinak a letartóztatását, aki 2021 májusában, Esztergomban olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy az belehalt a sérüléseibe. A férfi a bántalmazást követően egy vízelvezető árokba gurította a sértett testét

A megalapozott gyanú szerint a szlovák férfi 2021. május 13-án 13 óra és 2021. május 14-én 10 óra között feltehetően kábítószer hatása alatt, Esztergomban előzetes szóváltást követően olyan súlyosan bántalmazta, többek között két alkalommal fejbe rúgta szlovák nő ismerősét, hogy a sértett belehalt a sérüléseibe. Ezt követően a férfi a sértett testét a vízelvezető árokba gurította.

A bántalmazás következtében a sértett jobb szemürege, orrcsontja, arckoponya csontjai és az álkapcsa darabosra tört, felső fogsora leszakadt, frontfogai kitörtek. A halál oka vérzéses és traumás sokk, valamint vérbelehelés volt.

A nyomozó hatóság emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2021. május 13-án Szlovákiában megölte volt szállásadóját, oly módon, hogy súlyosan bántalmazta, aminek következtében a sértett belehalt a sérüléseibe. A férfi ezt követően a holttestet a kert végében lévő kútba dobta és felgyújtotta.

A főügyészség indítványával egyezően a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását május 17-én egy hónap időtartamra elrendelte.

A főügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának további kettő hónappal történő meghosszabbítását, tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábra kerülése esetén megszökne, elrejtőzne, továbbá újabb szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekményt követne el.

Az ügyészség indítványáról a Tatabányai Járásbíróság az ügyiratok alapján fog dönteni.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×