eur:
395.36
usd:
364.73
bux:
65551.46
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: police.hu

Hatalmas rendőrségi akció volt Budapesten, elképesztő kocsikat találtak - fotók

Az akció a főváros egész területére kiterjedt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint péntek éjszaka tartották a közlekedési akciót, amely a gyorshajtás és az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítására irányult, de az engedély nélkül átalakított autókat is ellenőrizték.

Az ellenőrzés alatt 62 járművezető lépte túl a megengedett sebességhatárt,

volt olyan autós is, aki a megengedett 70 helyett 123 kilométer/órás sebességgel közlekedett a Hungária körúton.

Egy autóst meg akartak állítani, mert figyelmen kívül hagyott egy kötelező haladási irány jelzőtáblát, de a sofőr továbbhajtott. A rendőrök a férfit utolérték és elfogták. Kiderült, hogy a rendőrség, a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Fővárosi Törvényszék és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is elfogatóparancsot adott ki ellene.

A rendőrök nyolc helyszíni bírságot szabtak ki, öt esetben engedély nélküli átalakítás miatt vontak be forgalmi engedélyeket, egy embert ittas vezetés, egyet pedig körözés miatt fogtak el és állítottak elő. A BRFK az ellenőrzéseket továbbra is folytatni fogja az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében - áll a közleményben. A fővárosban legutóbb júniusban volt hasonló - akkor több napon át tartó - rendőri akció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 19. 09:04
×
×
×
×