eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: police.hu

Elfogták a Deák téri kettős késelés elkövetőjét

Péntek hajnalban egy társaság összeverekedett a budapesti téren.

Ahogy az Infostart is megírta, hajnali 3 óra után értesítették a rendőrséget, hogy a Deák Ferenc téren tömegverekedés volt, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak. Az esettel kapcsolatban a járőrök hat embert állítottak elő az V. kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást, és belejentette, hogy elfogta a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Kora délután sajtótájékoztatón számolnak be a részletekről.

Közben a Blikk egy szemtanú beszámolója alapján azt írta, a kiérkező rendőrök próbálták újraéleszteni a két áldozatot, ám hiába tettek meg mindent, nem lehetett rajtuk segíteni. Róluk egyelőre annyit lehet tudni, hogy szintén fiatalok, egyikük még nem is nagykorú. A Bors információi szerint egy 16 és egy 21 éves fiatal az áldozat.

A helyszínen egyébként nagyon sok a térfigyelő kamera, amelyek rögzítették a gyilkosság minden mozzanatát.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×