eur:
394.69
usd:
365.27
bux:
65518.41
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Előkerült a pisztoly a vita hevében Sopronban

Hárman szólalkoztak össze egy telephelyen, egyiküknél végül betelt a pohár.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az 57 éves helybéli férfi ellen. A nyomozás adatai szerint két férfi és egy nő szólalkozott össze Sopronban, egy Baross utcai telephelyen kedd délelőtt.

A vita odáig fajult, hogy az egyik férfi elővett egy fegyvert, vagy annak utánzatát és azzal fenyegette meg vitapartnereit, majd a helyszínről autójával elhajtott.

A rendőrök a pár bejelentése alapján elfogták a fenyegetőzőt, akinél megtalálták az engedéllyel tartott gáz- és riasztófegyvert is, ezért őt előállították a Soproni Rendőrkapitányságra. Az 57 éves helybéli férfit a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövető a kihallgatás során azzal védekezett, hogy a gáz- és riasztófegyvert azért vette elő, mert a vele veszekedő pár férfi tagja egy vasrudat tartva indult el autója felé - olvasható a rendőrségi portálon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×