INFORÁDIÓ 
2020. július 13. hétfő
Jenő

verés

hajléktalan

halálos áldozat

Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a XIII. kerületi Népfürdő utcában, ahol egy irodaház előtt női holttestet találtak 2019. január 14-én. A helyszíni szemle megállapította: a nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy sérüléseibe belehalt. A rendőrség halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Tragikus információk a Budapesten halálra vert nőről

Infostart

A XIII. kerületi Népfürdő utcában, több irodaház és kávézó közelében találtak rá kedd este egy nőre, akiről kiderült: olyan brutálisan megverték, hogy belehalt sérüléseibe.

A holttestről, ami alaposan be volt bugyolálva, a mentők értesítették a rendőröket kedd délután négykor, és később közleményben erősítették meg, hogy a nő súlyos bántalmazásba halt bele.

A környéken dolgozók döbbenten állnak az eset előtt. Többen délben, órákkal korábban is már látták a földön fekvő embert, de biztosak voltak benne, hogy csak alszik. "Annyira be volt takarózva, hogy a feje búbja sem látszott ki" - mondta egy szemtanú a Blikknek. Hozzátette, se vérfolt, se más, bántalmazásra utaló jel nem volt látható a test körül. Az ott lakók azt mondják, nem hallottak sikoltozást vagy kiabálást sem, ami dulakodásra utalt volna.

Az egyik irodaház ebédlőjétől mindössze pár méterre találták meg a nő holttestét. A dolgozók szerint pont nem lehetett rálátni a testre, különben biztos feltűnt volna nekik, hogy egész nap fekszik.

Bár az irodaházak dolgozói gyakran látnak hajléktalanokat a Duna melletti parkban, azt mondják, eddig semmilyen erőszakos cselekedetre nem volt példa.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018