eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Törött kézzel is sikerült a nagy fogás egy rendőrnek Budapesten

Gergely Márk rendőr őrmester egy soroksári áruház parkolójában tartóztatta fel az alkalmi tolvajt, aki egymillió forintot zsákmányolt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának járőre, Gergely Márk rendőr őrmester éppen szabadidejében vásárolt egy XXIII. kerületi áruházban 2019. december 18-án, amikor kiabálásra lett figyelmes.

A rendőr, aki egyébként törött keze miatt betegszabadságát töltötte, egy fiatalembert látott, amint egy férfi után szalad; közben segítségért kiáltott és azt állította, a férfi ellopta a táskáját.

Gergely Márk a feltételezett elkövető után futott és az áruház parkolójában elfogta a férfit, majd értesítette a Tevékenység-irányítási Központot. A kiérkező rendőrök előállították a 25 éves budapesti L. Róbertet, a táska pedig sértetlenül, az azt tartalmazó több mint egymillió forinttal és az okostelefonnal együtt került vissza jogos tulajdonosához.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×