eur:
393.84
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Három éve körözött férfit kaptak el - videó

A nyomozók a TEK segítségével fogták el az évek óta szökésben lévő férfit.

A Szolnoki Rendőrkapitányság 2016. október 4-én rendelt el körözési eljárást zsarolás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt P. Tamás ellen, majd ebben az évben a Szolnoki Törvényszék csalás bűncselekmény miatt bocsátott ki ellene elfogató parancsot. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya különösen nagy kárt okozó csalás bűntettének alapos gyanúja miatt folyamatban lévő eljárásában a 41 éves férfi ellen 2019-ben szintén körözést adott ki

P. Tamásnak tudomása volt arról, hogy a hatóságok körözik, ezért Budapesten és vonzáskörzetében bujkált.

A nyomozók a szökésben lévő férfit azonosították, és péntek este Budapesten, a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével elfogták, és a Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézetbe kísérték. A rendőrök a férfi budapesti tartózkodási helyén kutatást tartottak, amely keretében okiratokat és nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×