eur:
393.87
usd:
365.11
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőr áll a lezárt III. kerületi Ladik utcában, ahol egy nő holttestét találták meg 2019. szeptember 28-án. A nő feltehetően bűncselekmény áldozata lett.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Megrázó részletek láttak napvilágot az óbudai gyilkosságról

Már 10-12 napja fekhetett holtan az óbudai romos házban a 18 éves lány, amikor megtalálták a holttestét. A végzetes pillanatok előtt több családtagját is tárcsázta, de senkit sem ért el.

Nyomozók kopogtattak vasárnap reggel egy piliscsévi családnál, hogy egy eltűnt 18 éves lány anyjának átadjanak egy megtalált mobiltelefont és DNS-mintát vegyenek tőle.

A nőnek ekkor kezdett derengeni, hogy lánya eltűnése és az előző nap a sajtóban olvasott óbudai Ladik utcai gyilkosság összefügghet.

Mint a Blikk írja, hétfőn, kedden és szerdán csak abban reménykedtek, hogy nem igaz a sejtés, majd telefont kaptak, hogy a DNS-mintavétel igazolta: a felismerhetetlen holttest a lányé, Nikolettáé, akit a gyanú szerint 26 éves barátja gyilkolt meg.

A férfit lopásért és magánlaksértésért körözte a rendőrség, ezért a későbbi áldozat nevelőapja kérte az udvarlót, hogy adja fel magát, ő azonban ehelyett a lánnyal együtt eltűnt, azóta nem is tudtak róluk semmit. Korábban azonban hallották, ahogy a férfi azt mondja lányuknak, ha megcsalja őt, megöli.

A szakértő megállapította, hogy a lányt megtalálása előtt 10-12 nappal ölték meg, kevéssel azután, hogy hiába hívta telefonon több családtagját is.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×