INFORÁDIÓ 
2020. február 22. szombat
Gerzson

galambos lajos

ügyészség

egyezség

felfüggesztett börtönbüntetés

Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész mutatja mennyit fogyott és nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását.

Galambos Lajos elfogadja a felfüggesztett börtönt

Infostart

A zenész ártatlannak vallja magát, de egy kedvező ügyész indítványt elfogadna, csak ne kelljen börtönbe mennie.

Fordulat várható Galambos Lajos büntetőperében, a vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt mulatóssztár hajlik a megegyezésre, bár továbbra is állítja, hogy ártatlan. A Legfőbb Ügyészség elutasította a budaörsi járási ügyészekkel szemben benyújtott elfogultsági indítványát, de most az ügyészek tehetnének olyan indítványt, amely megegyezéssel zárulhat.

"Most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát" – mondta a Blikknek a zenész, akit májusban a mentő vitt el a Budaörsi Járási Bíróságról.

A vádiratban a Budaörsi Járási Ügyészség 2–12 évig terjedő szabadságvesztés kiszabását indítványozta Galambos Lajossal szemben. Szakértői becslések alapján a zenész 30 millió forintnyi áramot, 4,7 millió forintnyi földgázt és 16 millió forintnyi vezetékes vizet tulajdonított el.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter
A címlapról ajánljuk

1200 életrajz nyilvános

Az áldozatok emléknapjához közeledve a Nemzeti Örökség Intézete (Nöri) szinte teljessé tette...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018