eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt 2018. május 26-án. A Pest megyei kisvárosban, a Vecsési úton két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követően verekedés tört ki és feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Megvertek egy mentőst Pesterzsébeten

Parkolási vita fajult tettlegességig a mentőállomás előtt. A soroksári járőrök hat perc alatt elfogták az elkövetőket.

A rendőrségre csütörtök este érkezett bejelentés, hogy a Budapest XX. kerületi Török Flóris utcában lévő mentőállomás előtt verekedés van, illetve a bejárati kaput is megrongálták.

A perceken belül kiérkező járőrök megállapították, hogy két férfi egy mentőautó parkolása miatt keveredett szóváltásba egy szolgálatban lévő mentőssel, akit bántalmaztak. A mentőállomáshoz érkező harmadik társuk az állomás bejárati kapuját megrongálta.

A mentősre támadó 33 éves férfi és 52 éves társa - mindketten budapestiek - ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt, míg az állomás kapuját megrongáló 27 éves budapesti férfi ellen garázdaság gyanúja miatt indul eljárás a kerületi rendőrkapitányságon. A mentőst, illetve a rá támadó két férfit orvosi ellátás céljából kórházba vitték - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×