INFORÁDIÓ 
2019. október 14. hétfő
Helén

budapest

autófeltörés

lopás

letartóztatás

Harminc autót tört fel Budán néhány hét alatt egy férfi

Harminc autót tört fel Budán néhány hét alatt egy férfi

Infostart

A hegyvidéki nyomozók elfogták azt a férfit, aki Budapest I., II., XI. és XII. kerületében közel 30 autót tört fel, majd azokból többek között laptopokat és táskákat lopott.

A 41 éves budapesti B. Krisztián július 2-án délután Budapest XII. kerületében, az Ignotus utcában betörte egy parkoló autó ablakát, és ellopta a csomagtartóban lévő laptopot, valamint céges iratokat. Egy kerékpáros felfigyelt az üvegcsörömpölésre, és látta, ahogy a férfi elmenekül a megszerzett értékekkel.

A szemtanú értesítette a rendőröket, akik a kerékpáros által adott személyleírás alapján azonosították B. Krisztiánt, és még aznap este a III. kerületi lakásán elfogták. A nyomozók a céges iratokat a társasház udvarán lévő szeméttárolóban találták meg, az ellopott laptopot – amit a bűncselekményt követően a férfi eladott – egy üzletben foglalták le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során megállapították, hogy B. Krisztián 2019. április 29. és július 2. között összesen nyolc autót tört fel, amelyekből gördeszkát, pénztárcát, laptopokat, táskákat és szerszámosládákat lopott.

A 41 éves férfi ellen a BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság is nyomozást folytat, mivel B. Krisztián 2019 áprilisa és júniusa között további 21 autót tört fel Budapest I., II. és XI. kerületében.

A hegyvidéki nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018