eur:
393.14
usd:
366.88
bux:
66559.84
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Akár büntetlen is maradhat a tajtékzó apját leszúró lány

A szövevényes galgahévízi családi horror minden részletének kivizsgálása fontos lesz, hogy a 13 éves kislány sorsáról megfelelő döntés születhessen.

Egy családi vita hevében - a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján - hátbaszúrta 54 éves apját egy 13 éves kislány, aki a Blikk szerint azért ragadott kést, mert annyira elmérgesedett a szülei közti féltékenységi vita, hogy az apa elvesztette önuralmát; először a férfi gyermekei anyjára ment egy előzőleg bevert ablak üvegszilánkjával, majd a közben hazatérő fia hasába vágott egy kést, erre figyelt fel a szobában lévő lány.

A fiú egy másik testvér beszámolója szerint túlvan az életveszélyen, ez a testvér pedig azt is mondta, "ki tudja, mi lesz, ha nem fékezi meg apánkat" a most gyanúsított lány.

A beszámoló szerint a szülők már nem alkottak egy párt, csak egy fedél alatt éltek, ezt volt nehéz elviselnie az apának.

Egy néhány évvel ezelőtti törvénymódosítás szerint - mint az ATV összeállítása rámutat - a kislány büntethető.

A Blikk emlékeztet rá, 2002-ben Simek Kitti pisztollyal lőtte agyon édesapját, miután besokallt a férfi zaklatásaitól. Az akkor 14 éves lányt 2 év 2 hónapra ítélték, de Mádl Ferenc államfő kegyelemben részesítette, a kiszabott büntetést próbaidőre felfüggesztették.

Kitanics Márk igazságügyi pszichológus szakértő az ATV-nek elmondta, biztosan lefolytatják az eljárást a 13 éves lány ellen, de fontos lesz azt a kérdést tisztázni, hogy a család mennyire áll a kislány mellett.

A kislányt egyébként nem vették őrizetbe. Borbély Zoltán jogász szerint felmerülhet jogos önvédelem is, de akár az is, hogy a lány javítóintézetbe kerül.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×