eur:
395.41
usd:
372.34
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Hordágyon tolják mentők és rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta húgát Biatorbágyon 2019. június 17-én. A gyanú szerint a 20 éves férfi délelőtt egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő életét vesztette. A Készenléti Rendőrség munkatársai lovas polgárőrök segítségével a bűncselekmény helyszíntől nem messze, egy búzatáblában elrejtőzve találták meg a gyanúsítottat.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Búzatáblában fogták el a testvére megölésével gyanúsított férfit

Elfogták a rendőrök azt a biatorbágyi férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta húgát - közölte a rendőrség hétfő este a honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai lovas polgárőrök segítségével a bűncselekmény helyszíntől nem messze, egy búzatáblában elrejtőzve találták meg a 20 éves férfit.

A férfi délelőtt egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő életét vesztette. A férfi elmenekült, a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene.

Az ügyben a PMRFK emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×