eur:
394.16
usd:
365.34
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Megerőszakolta feleségét egy tófeji férfi - szörnyű részletek

A 40 éves tófeji férfi ellen a közelmúltban emeltek vádat.

A Zala megyei főügyészség tájékoztatása szerint a férfi 2002-ben nősült meg. Két gyermekük született, 2004-ben, illetve 2009-ben. A házaspár kapcsolata az elmúlt évben megromlott, annyira, hogy az asszony október 17-én bejelentette: el szeretne válni.

Ezt követően a házaspár a tófeji családi házban külön szobába költözött, a férfi a nappaliban, míg az asszony a hálószobában tért nyugovóra. Tavaly november 4-én reggel öt óra körül az asszony felkelt, kiment a konyhába. Nyugtatót akart bevenni, mert nem tudott aludni - írja a ZAOL.

A zajra felébredő férje utánasietett a konyhába, és erőszakkal magáévá tette.

Az asszony próbált ellenállni, kérlelte a férjét, de a férfi azt mondta, ezek után megint szeretni fogja, és fizet is neki az együttlétekért.

Az asszony – a történtek hatására is – beadta a válókeresetet.

Néhány héttel később, fürdés után az asszony kinyitotta a fürdőszobai ablakot, és ekkor vette észre, hogy

a férje a melléképület tetejéről leskelődött utána.

A férfi ezután beszaladt a házba, és a magára még csak törölközőt csavaró asszonyt megfogta, felszólította, hogy csókolja meg, ám az otromba közeledését az asszony próbálta elhárítani.

Dulakodni kezdtek, közben a két gyermek az anyja védelmére kelt, a kislány telefonon próbált segítséget hívni, míg a kisfiú az apját igyekezett lerángatni az asszonyról, aki végül kiszabadult férje szorításából, plédet kapott magára, és így szaladt a közelben lakó ismerőséhez, hogy segítséget kérjen.

A megyei főügyészség sajtószóvivője a lapnak elmondta, hogy a férfi ellen az egerszegi járási ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×