INFORÁDIÓ 
2020. június 4. csütörtök
Bulcsú

székesfehérvár

lövöldözés

alkohol

Döbbenetes dolgok derültek ki a Budai úti lövöldözésről

Döbbenetes dolgok derültek ki a Budai úti lövöldözésről

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Budai úti lakása ablakából lövöldözött egy férfi egy szemközti buszmegálló felé, öt embert el is talált Székesfehérváron.

Elképesztő részletek derültek ki a tavaly április 16-ai székesfehérvári lövöldözésről: a Budai úton - a város egyik legforgalmasabb csomópontjánál - lévő bérelt lakása ablakából egy férfi

alkohol és gyógyszer hatása alatt lövöldözött az út túloldalán lévő buszmegálló várakozóira és járókelőkre, engedély nélkül tartott, távcsöves légfegyverrel.

A járási ügyészség lőfegyverrel visszaélés bűntette, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádiratot nyújtott be a férfi ellen, aki

öt emberre - köztük négy kiskorúra - adott le célzott lövést.

A meglőtt emberek közül hárman könnyű személyi sérülést szenvedtek, mégis kimondható volt, hogy valamennyi esetben történhetett volna sokkal nagyobb baj is.

Az ügyészség "kihívóan közösségellenes garázda cselekményként" aposztrofálta a vádlott tettét, ami a város lakóiban megbotránkozást, riadalmat keltett, a köznyugalmat súlyosan megzavarta.

Mindezért az ügyészség vádiratában végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. A Btk. 12 évvel rendeli büntetni ezt a cselekménysort a Feol.hu összeállítása szerint.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018