INFORÁDIÓ 
2019. július 19. péntek
Emília

emberölés

rendőrség

kaposvár

hajléktalan

Gyilkossági kísérlet Kaposváron

Infostart

Pár órán belül azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Kaposvár határában a csütörtök esti órákban ismeretlen elkövető három hajléktalanok által fadarabokból és nylonból összerakott építményt gyújtott fel. A tűz közvetlen közelében élők észleleték a lángokat, felébresztették az egyik építményben alvó nőt és férfit, majd eloltották tüzet.

A rendőrök a tanúkutatás és a helyszíni szemle során beszerzett információk alapján feltételezett elkövetőként azonosították a szintén lakcím nélküli 37 éves férfit, akit az elkövetéstől számított négy órán belül a helyszín közelében elfogtak, majd előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

Tekintettel arra, hogy fennállt a lehetősége annak, hogy az álmukból felkeltett sértettek életüket vesztik a lángokban, a nyomozók a feltételezett elkövetőt - őrizetbe vétele mellett - több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését, tettét részben ittasságával, részben azzal magyarázta, hogy mindenkiből elege volt - írja a Police.hu.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018