eur:
394.2
usd:
369.96
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Szeméremsértőt keresnek a rendőrök

A Miskolci Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen férfi szeptember 14-én hajnali 1 órakor, az arnóti körforgalomnál lévő gyorsbüfé előtti területen, illetve egy Peugeot 106-os típusú autóban önkielégítést végzett.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a videón látható férfi személyazonosságának megállapítása - írja a police.hu.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképen látható ismeretlen férfit hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×