eur:
393.46
usd:
366.96
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Cserbenhagyó autóst keres a rendőrség

Cserbenhagyás miatt nyomoznak, ismeretlen tettes ellen a szegedi rendőrök.

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi vezetőjének azonosításában, aki miután balesetet okozott Szegeden, elhagyta a helyszínt - olvasható a Police.hu oldalon.

A baleset feltételezett okozója egy fehér színű Mercedes Sprinterrel haladt október 24-én 11 óra 25 perckor Szeged külterületén az 502-es számú úton Kiskundorozsma irányából a bajai út irányába. A dorozsmai körforgalomból kihajtva az út 4-es kilométerszelvényében egy tehergépkocsi előzésébe kezdett. A manővert azonban úgy hajtotta végre, hogy a baloldali forgalmi sávban szemből érkező Mazda B2500-as típusú teherautó vezetője vészfékezésre és ellenkormányzásra kényszerült.

A jármű sofőrje az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányzott, majd elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, és ott egy személyautónak ütközött.

A baleset feltételezett okozója megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de a járművekben jelentős anyagi kár keletkezett.
A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen gépkocsi vezetőjének, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×