INFORÁDIÓ 
2019. október 14. hétfő
Helén

vádemelés

emberölés

fővárosi főügyészség

Durva gyilkosság a fővárosban

Infostart

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy budapesti emberölés ügyében.

A vádirat szerint a vádlott a sértettel hosszú évekig élettársi kapcsolatban élt egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen. Együttélésük alatt a nő többször is elhagyta az őt rendszeresen bántalmazó férfit, de végül mindig visszatért hozzá. 2017 júliusában azonban a sértett úgy döntött, hogy végleg kilép a kapcsolatból, és elhagyja a férfit, és ennek az elhatározásának megfelelően, már augusztusban Budapestre költözött.

A nő egy IX. kerületi irodaház épületében kialakított hotelben talált munkát, ott takarítóként kezdett dolgozni, és a hotel egyik raktárszobájában lakott.

A vádlott - miután tudomást szerzett arról, hogy volt élettársa hol dolgozik – pár nap múlva Budapestre utazott, felkereste a nőt, és a hotelban töltötte az éjszakát, amelynek során ismét hangosan veszekedtek. A hotel vezetője - aki tudott a korábbi bántalmazásokról is – ekkor elküldte a férfit, aki hazautazott.

A vádlott ezután naponta hívogatta a nőt, majd bő egy hónappal később ismét Budapestre utazott, és újra felkereste a hotelban a sértettet, a hotel vezetője azonban a nő kérése ellenére sem engedélyezte, hogy a vádlott ott töltse az éjszakát.

A sértett ekkor az egyik raktárhelyiségből magához vett egy matracot, és azt az irodakomplexum hátsó épületének nyitott lépcsőházában helyezte el, azért hogy a vádlottal ott aludjanak.

A vádlott az éjszaka folyamán ismét bántalmazta a sértettet, amelynek aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. A számos sérülés mellett a sértett halálát közvetlenül fulladás okozta.

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018