eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Durva gyilkosság a fővárosban

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy budapesti emberölés ügyében.

A vádirat szerint a vádlott a sértettel hosszú évekig élettársi kapcsolatban élt egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen. Együttélésük alatt a nő többször is elhagyta az őt rendszeresen bántalmazó férfit, de végül mindig visszatért hozzá. 2017 júliusában azonban a sértett úgy döntött, hogy végleg kilép a kapcsolatból, és elhagyja a férfit, és ennek az elhatározásának megfelelően, már augusztusban Budapestre költözött.

A nő egy IX. kerületi irodaház épületében kialakított hotelben talált munkát, ott takarítóként kezdett dolgozni, és a hotel egyik raktárszobájában lakott.

A vádlott - miután tudomást szerzett arról, hogy volt élettársa hol dolgozik – pár nap múlva Budapestre utazott, felkereste a nőt, és a hotelban töltötte az éjszakát, amelynek során ismét hangosan veszekedtek. A hotel vezetője - aki tudott a korábbi bántalmazásokról is – ekkor elküldte a férfit, aki hazautazott.

A vádlott ezután naponta hívogatta a nőt, majd bő egy hónappal később ismét Budapestre utazott, és újra felkereste a hotelban a sértettet, a hotel vezetője azonban a nő kérése ellenére sem engedélyezte, hogy a vádlott ott töltse az éjszakát.

A sértett ekkor az egyik raktárhelyiségből magához vett egy matracot, és azt az irodakomplexum hátsó épületének nyitott lépcsőházában helyezte el, azért hogy a vádlottal ott aludjanak.

A vádlott az éjszaka folyamán ismét bántalmazta a sértettet, amelynek aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. A számos sérülés mellett a sértett halálát közvetlenül fulladás okozta.

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×