eur:
393.59
usd:
369.23
bux:
65578.11
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: police.hu

Bedrogozva vert szét egy soproni templomot

A soproni rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves helyi férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy vasárnap délután egy ismeretlen férfi az egyik soproni templomot megrongálta. A kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az ismeretlen elkövető a templom oltárát, a világítóberendezését, a padokat és a falburkolatát törte össze.

Az rendőrök rövid időn belül elfogták N. Szabolcs 35 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Igazoltatása során a férfi zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták a ruházatát, amelyből összesen bruttó 24,6 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A helyi férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A nyomozók N. Szabolcsot a Soproni Rendőrkapitányságon rongálás bűntette és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×